Predstavitev proizvodov

V podjetju Revoz smo ponosni na kakovost svojih izdelkov – na modele renault clio, renault twingo ter smart forfour EQ. S čim vse se ponaša posamezni model?

Izvedite več

Renault clio

V vozilo renault clio, ki je čutno in prefinjeno, se boste zaljubili na prvi pogled. Odločen videz, elegantne obline, drzna platišča – renault clio bo vaš navdih na vseh poteh. Naj vas navduši njegova čutnost! Renault clio je simbol podjetja Revoz. Doslej smo izdelali že 2 milijona vozil tega modela v več generacijah, kar znaša polovico vseh v Novem mestu izdelanih vozil. Med vozilom renault clio in podjetjem Revoz se je ustvarila močna vez, ki vodi v uspeh.

 • Naj vas zapelje njegov šarm

  Z novo pametno kabino po meri voznika in izjemno udobnimi sedeži lahko uživate v doživetju vožnje, ki bo navdihnilo vse vaše čute.

 • Najboljša varnost za vse

  Naj vas zapelje eden najvarnejših mestnih avtomobilov v svojem razredu - 5 zvezdic Euro NCAP za novi renault clio.

 • Vožnja vam bo v užitek

  Eden največjih zaslonov na dotik v razredu s povezanim navigacijskim sistemom.

Renault twingo

Okreten, barvit, živahen. Z navihanimi žarometi in izvirnimi nalepkami izraža renault twingo sodoben in optimističen dizajn. Moderen in urbani twingo je oblikovan z namenom, da vas očara! Renault twingo izdelujemo za vsa svetovna tržišča izključno v podjetju Revoz.

 • Kompakten, a prostoren!

  Ko ste v vozilu, je prostor najpomembnejši. S 5 vrati, zložljivo in deljivo zadnjo klopjo, ravnim dnom prtljažnika in dolžino tovora 2,31 m je vse mogoče, saj vam nova pametna odlagalna mesta vedno ponudijo najboljšo rešitev.

 • Ostanite ultra povezani

  Novi twingo je z vgrajenim tabličnim računalnikom z zaslonom na dotik Easy Link postal nadarjen kopilot.

 • Privoščite si zabavo v mestu

  S servokrmiljenjem in izjemnim obračalnim krogom, ki znaša 4,3 m, lahko parkirate tudi na najmanjša mesta. Je zvezda obračanja, tako kot vi!

Smart forfour EQ

Novi smart EQ forfour se ponaša z obilico prostora v notranjosti in je pravcati mali velikan. Ponuja več: poseben užitek v vožnji, ki je edinstven za električno mobilnost, in bogato inteligentno tehnologijo. 100 % mestni avtomobil, 100 % električni avtomobil in dvakrat prostornejši. To je novi model Smart forfour EQ.

S proizvodnjo električnega smarta smo v podjetju Revoz vstopili tudi v svet e-mobilnosti in tako razvili tehnologije ter kompetence, ki bodo poganjale avtomobilsko prihodnost.

 • Popolnoma električno, zdaj!

  Za boljše življenje v mestu. Zdaj brezkompromisno električno.

 • Hitro polnjenje

  Z izbirnim polnilnikom 22 kW za polnjenje akumulatorske baterije z 10 % na 80 % zadošča že odmor za kavo.

 • Še večja zabava pri mestni vožnji

  Gibčen in okreten: z brezstopenjskim pospeševanjem in polnim navorom električnega motorja v vsakem trenutku.