Predstavitev proizvodov

V podjetju Revoz smo ponosni na kakovost svojih izdelkov – na modele renault clio, renault twingo ter električni vozili renault twingo electric in smart forfour EQ. S čim vse se ponaša posamezni model?

Izvedite več

Renault clio

V vozilo renault clio, ki je čutno in prefinjeno, se boste zaljubili na prvi pogled. Odločen videz, elegantne obline, drzna platišča – renault clio bo vaš navdih na vseh poteh. Naj vas navduši njegova čutnost! Renault clio je simbol podjetja Revoz. Doslej smo izdelali že 2 milijona vozil tega modela v več generacijah, kar znaša polovico vseh v Novem mestu izdelanih vozil. Med vozilom renault clio in podjetjem Revoz se je ustvarila močna vez, ki vodi v uspeh.

 • Naj vas zapelje njegov šarm

  Z novo pametno kabino po meri voznika in izjemno udobnimi sedeži lahko uživate v doživetju vožnje, ki bo navdihnilo vse vaše čute.

 • Najboljša varnost za vse

  Naj vas zapelje eden najvarnejših mestnih avtomobilov v svojem razredu - 5 zvezdic Euro NCAP za novi renault clio.

 • Vožnja vam bo v užitek

  Eden največjih zaslonov na dotik v razredu s povezanim navigacijskim sistemom.

Renault twingo

Okreten, barvit, živahen. Z navihanimi žarometi in izvirnimi nalepkami izraža renault twingo sodoben in optimističen dizajn. Moderen in urbani twingo je oblikovan z namenom, da vas očara! Renault twingo izdelujemo za vsa svetovna tržišča izključno v podjetju Revoz.

 • Kompakten, a prostoren!

  Ko ste v vozilu, je prostor najpomembnejši. S 5 vrati, zložljivo in deljivo zadnjo klopjo, ravnim dnom prtljažnika in dolžino tovora 2,31 m je vse mogoče, saj vam nova pametna odlagalna mesta vedno ponudijo najboljšo rešitev.

 • Ostanite ultra povezani

  Novi twingo je z vgrajenim tabličnim računalnikom z zaslonom na dotik Easy Link postal nadarjen kopilot.

 • Privoščite si zabavo v mestu

  S servokrmiljenjem in izjemnim obračalnim krogom, ki znaša 4,3 m, lahko parkirate tudi na najmanjša mesta. Je zvezda obračanja, tako kot vi!

Renault twingo electric

Novi twingo electric ostaja zvest sijajnemu, pametnemu in prilagodljivemu dizajnu, ki je poskrbel za njegovo priljubljenost, zdaj pa je na voljo v novi, povsem električni različici. V novem vozilu twingo electric se z mestnim prometom spopadate spretno in v slogu! Renault twingo electric izdelujemo za vsa svetovna tržišča izključno v podjetju Revoz.

 • Vabi poglede

  Novi twingo electric združuje okretnost in vodljivost mestnega avtomobila ter živahnost električnega motorja. Je 100 % električen avtomobil opremljen z motorjem R80 z močjo 60 kW (82 KM), navorom 160 Nm ter baterijo z zmogljivostjo 22 kWh, ki omogoča doseg vožnje do 270 km v mestnem ciklu WLTP (standardizirani vozni cikel) in 190 km v celotnem ciklu WLTP.

 • Več zabave

  Za novi twingo electric je mestni promet mala malica! Električni mestni malček ponuja tri stopnje regenerativnega zaviranja, pri čemer najvišja stopnja regeneracije praktično odpravi potrebo po zaviranju v mestu (voznik mora vedno jasno presoditi način vožnje in biti odgovoren v prometu).

 • Povezljivost, prilagojena vam

  Multimedija - načrtujte naslednje polnjenje, upravljajte raven napolnjenosti baterije, oglejte si doseg vožnje in omogočite prikaz najbližje polnilne točke. Preko aplikacije MyRenault ali preko 18 cm (7") multimedijskega zaslona EasyLink odkrijte prednosti povezljivih storitev Z.E., ki so zasnovane posebej za optimizacijo voženj z novim vozilom twingo electric.

Smart forfour EQ

Novi smart EQ forfour se ponaša z obilico prostora v notranjosti in je pravcati mali velikan. Ponuja več: poseben užitek v vožnji, ki je edinstven za električno mobilnost, in bogato inteligentno tehnologijo. 100 % mestni avtomobil, 100 % električni avtomobil in dvakrat prostornejši. To je novi model Smart forfour EQ.

S proizvodnjo električnega smarta smo v podjetju Revoz vstopili tudi v svet e-mobilnosti in tako razvili tehnologije ter kompetence, ki bodo poganjale avtomobilsko prihodnost.

 • Popolnoma električno, zdaj!

  Za boljše življenje v mestu. Zdaj brezkompromisno električno.

 • Hitro polnjenje

  Z izbirnim polnilnikom 22 kW za polnjenje akumulatorske baterije z 10 % na 80 % zadošča že odmor za kavo.

 • Še večja zabava pri mestni vožnji

  Gibčen in okreten: z brezstopenjskim pospeševanjem in polnim navorom električnega motorja v vsakem trenutku.