Predstavitev proizvodov

V podjetju Revoz smo ponosni na kakovost svojih izdelkov – na modele renault clio, renault twingo ter smart forfour in smart forfour EV. S čim vse se ponaša posamezni model?

Izvedite več

Renault clio

V vozilo renault clio, ki je čutno in prefinjeno, se boste zaljubili na prvi pogled. Odločen videz, elegantne obline, drzna platišča – renault clio bo vaš navdih na vseh poteh. Naj vas navduši njegova čutnost! Renault clio je simbol podjetja Revoz. Doslej smo izdelali že 2 milijona vozil tega modela v več generacijah, kar znaša polovico vseh v Novem mestu izdelanih vozil. Med vozilom renault clio in podjetjem Revoz se je ustvarila močna vez, ki vodi v uspeh.

 • Uživajte v prostornem prtljažniku

  S 300-litrskim prtljažnikom je med najprostornejšimi v svojem razredu.

 • Preverite njegovo inteligenco

  S senzorji za parkiranje spredaj in zadaj ter kamero za vzvratno vožnjo lahko z njim manevrirate brez težav.

 • I feel Slovenija

  Omejena serija “I feel Slovenija” je na voljo le domačim kupcem, hkrati pa gre za model z največ opreme.

Renault twingo

Okreten, barvit, živahen. Z navihanimi žarometi in izvirnimi nalepkami izraža renault twingo sodoben in optimističen dizajn. Moderen in urbani twingo je oblikovan z namenom, da vas očara! Renault twingo izdelujemo za vsa svetovna tržišča izključno v podjetju Revoz.

 • Prava 5-vratna limuzina

  Lahko bi mislili, da ima le tri vrata, vendar poglejte, ima jih pet in v dolžino meri le 3,59 metra.

 • Izjemno okreten

  Preprosto, znajde se tudi na najmanjšem prostoru. S servovolanom in obračalnim krogom v premeru 8,6 m se lahko izmuzne povsod, parkirate pa ga lahko kjerkoli.

 • R&GO, vaša najljubša aplikacija

  Z njim se lahko s pomočjo aplikacije R&GO povežete preko svojega pametnega telefona.

Smart forfour

Kdo pravi, da mora biti vozilo veliko, da je lahko tudi prostorno? In zakaj bi moral biti pravi smart vedno dvosedežnik? To vozilo nima samo lastnosti, ki so značilne za smart, temveč ponuja tudi 975 litrov prostornine prtljažnika in prostor za štiri osebe. Mi mu preprosto pravimo smart forfour.

Smart forfour izdelujemo v sodelovanju z nemškim partnerjem Daimlerjem. Ta twingov bratranec je naprodaj na številnih svetovnih tržiščih, tudi na Kitajskem, kamor je podjetje Revoz vstopilo prav zahvaljujoč partnerstvu s podjetjem Daimler.

 • Sijajen dizajn

  Ne boste verjeli, ampak vrata tega malčka se odprejo vse do kota 85°.

 • Zaupate mu lahko vse

  Kar se tiče njegovega prtljažnika, se lahko pohvali kar s 975 litrov prostornine.

 • Užitek v vožnji

  Zabavna mestna vožnja – to je načelo vozila smart že od samega začetka. Ponaša pa se tudi s pogonom na zadnja kolesa.

Smart EV forfour

Novi smart EV forfour se ponaša z obilico prostora v notranjosti in je pravcati mali velikan. Ponuja več: poseben užitek v vožnji, ki je edinstven za električno mobilnost, in bogato inteligentno tehnologijo. 100% mestni avtomobil, 100% električni avtomobil in dvakrat prostornejši. To je novi model smart EV forfour.

S proizvodnjo električnega smarta smo v podjetju Revoz vstopili tudi v svet e-mobilnosti in tako razvili tehnologije ter kompetence, ki bodo poganjale avtomobilsko prihodnost.

 • 100% električen

  100% mestni avtomobil, 100 % električni avtomobil in 2-krat prostornejši; to je novi model smart EV forfour.

 • Lahkotno skozi mesto

  V dolžino meri le 3,49 metra, zato bo vožnja skozi mesto en sam užitek.

 • Kako ga napolniti?

  Polnjenje električnega smarta ni bilo še nikoli tako enostavno. Za svežo energijo ga lahko priključite skoraj na vsako standardno vtičnico.