Sponzorstva

Podjetje Revoz politiko družbene odgovornosti opira na strategijo Skupine Renault, ki si je v skladu s pričakovanji sodobne družbe začrtala naslednje prednostne smernice: mobilnost za vsakogar, varnost v prometu, spoštovanje okolja in razvoj socialnega kapitala. Tem smo v podjetju dodali še nekaj lastnih programov, ki izhajajo predvsem iz pričakovanj lokalnega okolja, najpogosteje s področja kulture in športa.

Želite oddati prošnjo za sodelovanje, sponzorstvo ali donacijo?

Oddajte prošnjo

Revoz si z lokalnim okoljem prizadeva vzpostaviti vzajemno sodelovanje, pri čemer ne gre le za finančno podporo, pač pa je za okolje dragoceno predvsem znanje in izkušnje, ki jih Revozovi strokovnjaki delijo s predstavniki drugih organizacij. Tako smo ponosni sponzor nekaterih dobro poznanih dogodkov.

  • Štukljevo leto

    Dogajanje na lokalni ravni je bilo v letu 2018 močno povezano s praznovanjem 120. obletnice rojstva največjega slovenskega olimpijca, Novomeščana Leona Štuklja. Podjetje Revoz je bilo v druščini lokalnih podjetij eno izmed glavnih pokroviteljev.

  • Avtomobilizem

    Zvok pnevmatik, vonj po bencinu … ko vožnja z avtomobilom postane tisto več … Podjetje Revoz podpira GHD Gorjanci in voznika Mateja Grudnika.

  • Lokalni dogodki (Skoki v Krko)

    Podjetje Revoz zna prisluhniti utripu lokalnega okolja: skorajda ni lokalnega dogodka, ki ga na takšen ali drugačen način ne bi podprli.