Zaposlitev

Želite postati del avtomobilske prihodnosti? V Skupini Renault je več kot 126.000 zaposlenih, ki s svojo odprtostjo, predanostjo in prizadevanjem združujemo moči za uresničevanje izzivov podjetja: inovativnost, strast in drznost za trajnostno mobilnost za vse.

Postanite del naše ekipe

Revoz, eden od 36 industrijskih obratov Skupine, ponuja zanimive in raznolike poklicne poti za nove sodelavce in sodelavke, v mednarodnem delovnem okolju s številnimi možnostmi strokovnega in osebnega razvoja. Trenutno so razpisana naslednja delovna mesta.

 • Avtomatik-Robotik

  Prijavite se

  Imate izkušnje na področju avtomatike in robotike v proizvodnji? Potem ste pravi kandidat za prosto delovno mesto AVTOMATIK – ROBOTIK.

  Opis delovnega mesta

 • Vzdrževalec robotiziranih linij

  Prijavite se

  Vas veseli delo na področju vzdrževanja avtomatiziranih linij in ste po poklicu elektrotehnik, elektronik ali mehatornik? Pridružite se naši ekipi.

  Opis delovnega mesta

 • Spontana prijava

  Prijavite se

  Prednostno bomo obravnavali vloge za razpisana delovna mesta.

Postani del naše ekipe

Želite postati del naše ekipe, vendar trenutno za vas ni razpisanega prostega delovnega mesta? Vabljeni, da se nam vseeno predstavite. Pred vami je zaposlitveni obrazec, s katerim želimo pridobiti nekaj osnovnih podatkov, ki nam pomagajo prepoznati najprimernejše kandidate. Zavezujemo se, da bomo z vašimi osebnimi podatki ravnali skrbno in jih uporabili izključno za namene zaposlovanja.